Kuntosalin sopimusehdot

Kärkölän kuntosalin sopimusehdot ja säännöt

Kärkölän kuntosalilla on kalenterikuukauden irtisanomisaika, koskee myös tarjoushintoja. Emme vaadi asiakkailtamme siis pitkää sitoutumista. Voit olla asiakkaamme esimerkiksi 4 kuukautta ja irtisanoa sopimuksesi ilman lisäkuluja. Mikäli irtisanot jäsenyytesi esimerkiksi kesäkuussa, niin treeniaikasi päättyy heinäkuun lopussa. Meillä et maksa liittymismaksuja, etkä vuosittaista palvelumaksua.

Asiakas on aina salilla ja ryhmäliikuntatunneilla omalla vastuulla.  Kärkölän kuntosali on vastuussa laitteiden toimivuudesta ja ryhmäliikuntaohjaajien pätevyydestä sekä ammattitaidosta.

Kuntosalille on alle 15 vuotiailta pääsy kielletty.

Avainkortti on henkilökohtainen. Avainkortti on oltava aina mukana tultaessa kuntosalille. Tarvittaessa, asiakkaan on pyydettäessä todistettava henkilöllisyytensä. Avainkortin katoamisesta on välittömästi ilmoitettava salin henkilökunnalle. Mikäli avainkorttia käyttää joku muu henkilö, seuraa siitä kirjallinen huomautus ja jäseneltä peritään kutakin tällaista luvattomasti käyneen henkilön käyntikertaa kohden hinnaston mukainen kertamaksu. Mikäli rike huomautuksesta huolimatta toistuu, voidaan asiakkuus perua kokonaan. Tällöin suoritettuja maksuja ei makseta takaisin.

Laskun maksamatta jättäminen ei riitä asiakkuuden lopettamiseen, vaan irtisanomiseen tarvitaan paikalla käynti tai sähköposti. Puhelua emme voi noteerata irtisanomisissa. Tauolta ei voi irtisanoutua suoraan, vaan noudatamme kalenterikuukauden irtisanomisaikaa vain silloin, kun asiakas on aktiivinen.

Kärkölän kuntosalin henkilökunta toivoo asiakkailta ja treenaajilta siisteyttä ja hyviä tapoja ja noudattaa salin aukioloaikoja sekä kunnioittaa muita salin käyttäjiä. Häiritseminen ja kiusanteko on kiellettyä. Mikäli jäsen rikkoo tämän kohdan sääntöjä tai käyttäytyy muutoin salin hengen vastaisesti, seuraa siitä kirjallinen huomautus. Mikäli rike kirjallisesta huomautuksesta huolimatta toistuu, voidaan asiakkuus perua kokonaan. Tällöin suoritettuja maksuja ei makseta takaisin.

Asiakas on vastuussa omasta terveydentilastaan ja siitä että Kuntosalin tarjoamat liikuntapalvelut sopivat hänelle ja tarvittaessa varmistaa asia lääkäriltään. Kuntosali sitoutuu tarjoamaan jäsenille laitteiden käyttöön tarpeellisen ohjauksen ja opastuksen sekä pitämään laitteet asianmukaisessa kunnossa. Asiakas sitoutuu käyttämään laitteita niiden käyttöohjeiden ja opastuksen mukaisella tavalla.

Asiakkaan on harjoitellessaan käytettävä puhtaita sisäjalkineita.

Ulkojalkineiden käyttö on kielletty.